Golflessen

In de golfsport raak je nooit uitgeleerd, het is een sport van jaren. Dus vind je het leuk en leerzaam om golfles te nemen? Bekijk hier de mogelijkheden bij Agile Golf.

PRIVE
LES

Niet ieder persoon kan een fysieke swing maken zoals Tiger Woods maar wel dezelfde grip, manier van oplijnen en andere Fundamentals toepassen en aanleren om een optimaal op het eigen lichaam toegespitste put, chip of swing te maken.

GOLF
COACHING

Het coaching programma bestaat uit een pakket wat deels digitaal is en deels 1 op 1 les: op de driving range of in de baan. Om het leerproces te kunnen versnellen is er ook videofeedback aan toegevoegd. Dit pakket wordt aangeboden in de vorm van een Agile Golf coaching lidmaatschap.

WINTER
PROGRAMMA

Op een goede manier oefenen tijdens de winterperiode is een uitstekende manier om de juiste stapjes te maken richting een volgend golfseizoen. Bij voorkeur naar buiten maar ook als het koud is of slecht weer kun je binnen prima een flink aantal oefeningen doen.

INLOOP
LES

Op een vaste dag in de week vinden de inlooplessen plaats. Tijdens deze les wordt hard gewerkt aan de techniek van het golfspel.

JEUGD
LES

Ook onder de jeugd wordt golfen steeds bekender, daarom zijn er speciale jeugdlessen. Hierbij wordt op een leuke en verfrissende wijze lesgegeven aan de jeugd.

GROEPS
LESSEN

Heb je al een groepje (2-4 personen) waarmee je samen graag wil trainen en spelen dan wil ik jullie hierbij graag helpen. Tijdens een groepsles komen de belangrijkste technieken voorbij zoals putten, chippen en swingen.

MASTER
CLASSES

Agile Golf kan evt. op aanvraag van de deelnemers een specifiek onderwerp golf behandelen. Reeds beschikbare classes zijn: greenreading, chippen als een pro, driver optimalisatie en APK golfkeuring.

GOLF
REIZEN

Een aantal maal per jaar organiseert Agile Golf een golfreis naar het buitenland. Wij bieden golftrips aan voor zowel de beginnende als de meer ervaren golfer. Leer beter golfen in een mooie omgeving.

GOLF
CLINICS

Een golfclinic is bijzonder geschikt als personeelsuitje, vrienden- of familiedagen, teambuilding enz. Ook maken bedrijven steeds vaker gebruik van deze mogelijkheid omdat het een relaxte manier van netwerken is.

KOM LESSEN BIJ AGILE GOLF

Heb je nog vragen of wil je direct beginnen met lessen bij Agile Golf?
Stuur dan een mailtje via onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Scroll to top