Referenties

Op deze pagina vind je een aantal reacties die ik, als golfleraar, heb mogen ontvangen. Om privacy redenen is ervoor gekozen om deze anoniem te vermelden.

“Ko is één van de weinige pro’s die gekozen heeft voor single plane golf. Mijn techniek is sterk verbeterd sinds ik bij hem les heb genomen. Ik wil zeker niet meer terug naar de conventionele two plane swing methode.”

 

“Ik ben sinds 2 jaar een single plane golfster, ben hiermee begonnen vanwege  onregelmatig spel, rugklachten en kracht( leeftijd 75).”

 

“Ik heb bij Ko een jaar getraind met de single plane methode , was wel wennen, maar uiteindelijk prima geïnstrueerd , zelfs met regelmatige video opname om terug te kijken waar de fouten zitten. Mijn swing is nu veel standvastiger. Bedankt Ko voor de prettige en leerzame lessen.”

 

“Met Ko heb ik m’n golfswing aangepast m.b.v. de single plane golfswing techniek. Het was wennen maar door telkens weer bij te stellen m.b.v. video-opnamens, die Ko voorziet van commentaar en vergelijkt met een model, heeft het geleid tot meer consistentie (rechte ballen slaan) in m’n golfspel. Dus meer golfplezier en lagere scores! Blij dat Ko de golfpro is in Brabant die single plane golflessen geeft.”

 

“De single plane golf methode heeft mij op het spoor gezet van een meer consistente slag. Ik raak veel vaker de fairway en collega golfers zien dat ik mooie rechte ballen sla. Aan mij nu de opdracht om dat altijd te doen. Ko begeleidt mij via commentaar op video’s die ik instuur met opbouwende feitelijke kritiek. Net zoals zijn methode van lesgeven ben ik hierover erg enthousiast. Twijfel niet, ga deze methode leren. Als deze 65+ het kan, kun jij het ook!!!”

 

“Ko Dooms leren kennen als een zeer gedreven golfleraar die alle tijd nam om deze oude man de fijne kneepjes van het golfen bij te brengen!
Prima uitleg, uitgekiende methodiek en alle tijd van de wereld om me verder te brengen in het spel.
Hele sympathieke en aardige vent! Kortom, ik kan niet anders zeggen dan dat je bij Ko in goede handen bent. Ko bedankt!”

 

“Dankzij de lessen van Ko is mijn spel in korte tijd beter en vooral aanzienlijk stabieler geworden.”

 

“De 6 golflessen in de winter richting het voorjaar hebben mij geholpen om met een betere voorbereiding het nieuwe golfseizoen in te gaan.”

 

“De verdeling van de lessen zag er goed uit. Stap voor stap bij de basis beginnen en zo de golftechniek je beter eigen maken. De verscheidenheid van werkvormen, zoals beeldopnames en vragenlijsten in quizvorm ondersteunt de in-oefening van je eigen techniek.”

 

“Ko, jouw enthousiasme werkt zeer aanstekelijk. Je lessen zijn duidelijk en concreet. Je bent met recht een TOP DOCENT te noemen!”

 

“Ko is een geduldige en professionele golfpro, die een eigen methode toepast om je beter te laten golfen.”

 

“Heel instructief, goed gedocumenteerd en gestructureerd. Veel persoonlijke begeleiding en praktische verbetertips.”

 

“In de wintersessie van 6 golflessen hebben wij veel geleerd. Niet alleen qua houding en swing, maar ook mentaal. Deze sessie was n all-in pakket, Top!”

 

“Hoi Ko, door jou ben ik beter gaan chippen, en zijn mijn ijzerslagen nog beter geworden. Denk echt dat hierdoor mijn handicap naar beneden gaat. Ik hou je zeker op de hoogte. Bedankt!!”

 

“Bedankt voor complete cursus in 3 maanden 6 lessen van compleet programma. Alle slagen en specifieke bewegingsuitvoering lichaam met video instructies en persoonlijke tips en lijst aan shot routines.”

 

“Van hcp 34 naar 20.5 in 14 maanden
Ko heb ik leren kennen bij zijn inlooplessen op de woensdagavond. Ko past veel variatie toe in zijn lessen en heeft altijd creatieve ideeën. Naast de inlooples heb ik af en toe een privéles gehad. Hierbij maakten we samen een document wat ik kon bijhouden en naslaan : “Waar staan we en wat wil je bereiken en wanneer willen we daar aankomen?”
Enkele weken terug heb ik een baanles genomen. Dit heeft me ook weer veel nieuwe inzichten gegeven: hoe benader je de baan qua strategie waardoor het (in mijn geval) minder risico’s met zich mee brengt. Ook mentaal heb ik veel aan de coaching van Ko. Alles no-nonsense, praktisch en concreet. Met juiste mindset en het idee hebben dat ‘het herhaalbaar is’, ervaar ik als zeer prettig en heeft als resultaat dat mijn handicap van 34 naar 20.5 is gegaan en mijn plezier in het spel alleen maar groter wordt! Ben benieuwd waar dit naartoe gaat!”

 

“Ko, bij jou leer je de juiste techniek en routine voor de meest optimale slag.
Door dit te herhalen, krijg je vertrouwen in iedere slag. Aanleren door jou geeft mij plezier in golf. Bij goed golfen zijn vele dingen belangrijk, maar jij legt het begrijpelijk uit. De betere scores zijn er al.”

 

“Beste Ko,
Toen ik vanmiddag thuis kwam waren er al e-mails binnengekomen waarvan twee van jou met het filmpje en de aantekeningen van de golfles. Ook kreeg ik een reactie van mijn zoon, wat leuk dat je hem ook een filmpje hebt gestuurd. De volgende afspraak staat al in mijn agenda. Heel veel dank voor de fijne les die je met zoveel toewijding aan mij hebt gegeven. Ontvang een hartelijke groet en tot ziens bij de volgende les.”

 

“Hallo Ko,
Het uitwerken was even een klus maar ik heb het uit kunnen werken, er zijn misschien punten wat ik heb gemist of verkeerd neer gezet. In ieder geval de filmpjes zijn voor mij ook een uitstekend hulpmiddel.”

 

“Dag Ko,
De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar !!!!! Graag doe ik mee met een lessenkaart voor de inlooplessen.”

 

“Hallo Ko,
Eerste doel gehaald. Onder de 100 slagen!  Tevens het toernooi gewonnen met 36 stfpunten (vanaf hcp 36). Divers deelnemers veld met hcp 11-36
Bovendien de longest gewonnen. De neary bijna. Ik lag 3 cm naast de green helaas. Was moeilijk omdat het erg nat was, maar ging erg goed. Veel met P, 9 en 7 gespeeld. Driver was super, paar ballen in de baan met ijzer 5. Een bunkerslag in een keer eruit. Erg positief! Ging behoorlijk goed.”

 

“Bedankt voor je coachen, Ko.
Ik vond het ook leuk, maar spannend en baal dat ik na een 1ste hole goed gepresteerd te hebben, net 2 punten miste aan het einde. Mijn analyse is: als ik naar je geluisterd had en de clubs genomen had die je voorstelde dan had er waarschijnlijk meer in gezeten. Volgende keer beter.”

tevreden leerling
Scroll to top